Vertex ThermoSens proteze

. / Vertex ThermoSens proteze

vironit proteza

ThermoSens je termoplastični materijal pogodan za izradu parcijalnih proteza, totalnih proteza, proteza na implantatima, splintova i privremenih krunica i mostova (do 30 dana). Odlika ovog materijala je niska gustina termoplastike što obezbeđuje minimalno prebojavanje nadoknade tokom upotrebe, odsustvo tečnih hemikalija što je obećavajuća alternativa kod pacijenata osetljivih na hemikalije i akrilatnu masu i praktino nesalomivost nadoknade. Proteze izrađene od ovog materijala su krute, lagane i bez metalnih kukica.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata