Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Поштовани, моја ћерка има осам година и још јој се нису мењали зуби.Доње јединице једино видљиво нису толико чврсте као остали зуби...Желим да избегнемо зрачење,ако је могуће. Први зуб јој је никао са годину и два дана. До када чекати да зубићи испадне?

Svjetlana - 13. 05. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Svjetlana,

smena mlečnih zuba stalnim zubima je uobičajeno oko 6.-7. godine života, ali nicanje zuba je individualno i razlikuje se od deteta do deteta. S obzirom da je bilo u pitanju zakasnelo nicanje mlečne denticije, vrlo je verovatno da će i stalni zubi kasnije krenuti sa nicanjem, te verujemo da nemate razloga za brigu.

Savetujemo da posetite specijalistu dečije stomatologije radi pregleda, koji će po potrebi indikovati Rtg snimanje zuba kako bi se ustanovilo prisustvo stalnih zuba zamenika.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28185 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28185
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata