Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Поштовање. Имао сам удес пре неколико дана и том приликом сам се при ударцу угризао за језик, нисам ишао код лекара мислећи да ће то зарасти само од себе и да ће бити као што је било. Рана зарасла јесте немам више болове али имам сметње приликом жвакања и гутања хране због одвојеног дела меса које није срасло са остатком језика вероватно због пљувачке и сталне влажности у устима. Да ли је могуће сада након свега одстранити тај део који ми је одвојен и виси?

Zoran - 03. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Zoran,

savetujemo Vam da zakažete pregled kod oralnog ili maksilofacijalnog hirurga, kako bi se sprovela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25403 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25403
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata