Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Јуче сам вадио зуб и кад сам га извадио све је било у реду. Јутрос кад сам се пробудио осетио сам оток на месту где је био тај зуб. Да ли је то нормално и да ли треба да користим нешто како би се тај оток повукао?

Драгољуб - 03. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Драгољуб,

pojava otoka je uobičajena nakon vađenja zuba. Najizraženiji je drugog dana nakon intervencije nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. 

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata