Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Alergicna sam na penicilin,garamicin,eritromicin,lidokain.Zubari me uglavnom ne rado prime i popravku rade bez anestezije,sto je jako bolno,a za vadjenje me bukvalno izbegavaju.Postoji li neka anestezija koju i ja smem primiti i eventualno gde to mogu ispitati. Unapred hvala Ivana.

ivana - 01. 08. 2012.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Ivana,

u slučaju dokazane alergije na lidokain, izbor anestetika je mepivakain.

Naš savet je da pre stomatološke intervencije koja zahteva davanje lokalne anestezije, uradite alergološki test i na mepivakain u privatnim poliklinikama ali i u državnim poliklinikama.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata