Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Beba od 18 meseci je pala i prilikom pada kao da je zubicima uspela da povredi frenulum gornje usne, kao da ga je secnula sama, javilo se krvarenje. Inace ima veliki razmak izmedju prva dva zubica gore. Da li je neophodno javiti se stomatologu ili da propratimo u nerednih par dana? Unapred hvala!

Ana - 02. 05. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

kod svake povrede najsigurnije je da odvedete dete specijalisti dečije i preventivne stomatologije kako bi se kliničkim pregledom utvrdilo da li je došlo do veće povrede zuba i okolnih struktura.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25246 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25246
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata