Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

boli me gornja dvojka, nikad nije lecena, a sad bukvalno trni i na dodir boli. sve je pocelo nakon sto me zabolelo do mozga jednom dok sam jela jabuku, i od tada me na hladno zub boleo, sta to moze biti i da li se na ortopanu moze isto videti kvar kao i kad se snima pojedinacno zub, ili bas moram uradit rtg znimak dvojke
hvala

meja - 06. 10. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Meja,

tegobe koje navodite mogu ukazivati na oboljenje zubne pulpe ("zubnog živca") koje može biti praćeno i patološkim procesom u kosti i tada je indikovana kanalna terapija.

Ukoliko imate digitalni ortopan snimak urađen u proteklih 6 nedelja može poslužiti za početak terapije, a po potrebi ćete uraditi i mali pojedinačni Rtg snimak zuba koji je precizniji.

Javite se svom stomatologu što pre.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28521 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28521
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata