Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Cao,ja sam Branka.Rodjena sam 84god sa blazim rascepom gornjeg nepca,operisana sam 85 god ,operacija je prilicno dobro odradjena ali zbog nemogucnosti mojih roditelja nisu me doveli u Bg na kontrolu tako da je tu sve stalo,moj govor nije toliko los,ali nije bas ni dobar,zbog toga mi je cesto neprijatno.Zanima me da li bi sada moglo nesto da se uradi,specijalisti iz Nisa su me pregledali i bilo je kao moze,nemoze,ostalo je na tome,rekla bih da su mozda i ocekivali novac,to sada nije ni bitno,zanima me da li moze sada nesto da se uradi ,privatno,vma ili bilo koja bolnica?Hvala

Branka - 27. 02. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Branka,

savetujemo Vam da se obratite maksilofacijalnom hirurgu koji će Vam predočiti mogućnosti terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata