Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Cerka ima 7 godina i na snimku cele vilice ortodont je primetila nedostatak zametaka svih petica i gornje dve dvojke. Predlog je da se izvade mlecne petice, kako bi sestrice zauzele njihovo mesto, a umnjaci mesto sestica. Dete nece da saradjuje... Moze li se problem ostaviti za period kad bude starija - mozda za 8-10 godina i ako joj tad bude bitno, resavati putem fiksne proteze? Mislim na petice, dvojke ce vec izvaditi, jer je i koren slabiji, pa ne podrazumeva vadjenje uz anesteziju.

Verica Zugic - 29. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Verica Zugic,

na Vaše pitanje može odgovoriti isključivo ortodont koji je detaljno upoznat sa situacijom u ustima, dakle nakon obavljenog kliničkog pregleda, analize modela vilica i analize Rtg snimaka.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata