Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Da li je moguce izleciti parodontozu prouzrokovanu parcijalnom protezom? Ukoliko jeste - sme li se proteza i dalje nositi?

Suzana de Klerk - 21. 04. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Suzana,

sigurno je jedino da se mora odstraniti uzrok Vaših problema- morate prestati da nosite protezu.

Za terapijske mogućnosti rešavanja parodontopatije u Vašem slučaju, neophodan nam je bar snimak. Vrlo su široke varijacije u terapiji.

Generalno, rešenje sigurno postoji, ali ne isključuje ni gubitak pojedinih zuba.





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata