Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Da li je normalno da posle operacije jedinice (proslo je oko mesec dana) zub i dalje boli povremeno, ali ne u jakim kolicinama?

Mina Damnjanovic - 29. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Mina Damnjanovic,

nije uobičajeno prisustvo bola mesec dana nakon navedene intervencije.

Savetujemo Vam da odete na kontrolni pregled kod oralnog hirurga koji je izvršio intervenciju i koji je najbolje upućen u tok terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25403 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25403
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata