Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Da li pravite tzv. silensore (silencers) protiv hrkanja i ,ako da, koliko je prosecna cena istog? http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/676/ je sajt na kom sam procitao nesto o silensorima. pozdrav

Dusan - 19. 10. 2007.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Dušane,

Nažalost nemamo iskustva sa tom vrstom splintova. Razlog je jednostavan- nemamo tehničara koji zna da izradi individualan splint te vrste.

Žao nam je.





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25385 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25385
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata