Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Danas sam bila kod stomatologa radi vadjenja zuba, prethodno sam uradila ortopan snimak. Doktor je utvrdio da imam apces i preporucio da pijem sinacilin od 5oo mg 3x1, odnosno na 8h i nimulid 2x1 protiv bolova. Radi se o sstici gore desno koja je pre 12 godina operisana i zatvorena, medjutim sada se javio nepodno[ljiv bol. Moje pitanje je da li postoji mozda neki jaci i bolji antibiotik od sinacilina koji bih mogla da uzimam. Unapred hvala na odgovoru.

Tea - 03. 02. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Tea,

ukoliko je Vaš stomatolog indikovao navedeni antibiotik, savetujemo da se pridržavate terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27218 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27218
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata