Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Danas sam popravljala zub i ustinula me je hvataljkom sad mi je naduveno ispod jezika sa desne strane ispirala sam
bikarbonom sodom ali me i dalje boli.

Jovana - 11. 06. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Jovana,

ukoliko je u pitanju mehanička povreda, ona u usnoj duplji relativno brzo prolazi (za 2-3 dana).

U slučaju dužeg perzistiranja otoka, otiđite na kontrolni pregled kod vašeg stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata