Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Decak uzrasta 5 god. ima ozbiljniji kvar na donjim peticama,sa sve cescim bolovima.Nekoliko puta vodjen kod stomatologa ali nemoguce je uraditi bilo sta jer on nesaradjuje.Imate li vi resene za ovaj problem?Hvala!

Nikola - 21. 03. 2010.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

       Poštovani Nikola,

u slučajevima kada malo dete prvi susret sa stomatologom i stomatološkom ordinacijom  ima zbog  bolova (dubokog karijesa ) saradnja sa malim pacijentom se veoma teško uspostavlja. 

Bitno je da dete od strane roditelja  bude pripremljeno za intervenciju i uz veliko strpljenje stomatologa se postižu i rezultati.

Nažalost kod neke dece uspeh ipak izostaje.

S  obzirom da Vaše dete ima bolove, stomatološka intervencija je neophodna, te Vam savetujemo da se obratite najbližem Stomatološkom fakultetu-Klinici za dečju i preventivnu stomatologiju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata