Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dete 10 god stvorila mu se gnojna kesa pored petice i dr mu je sredila otvorila zub i dala da pije Baktrim sirup 2×2 k.k na 12h.Interesuje me da li je batrim dobar za takvu upalu ili je trebao Penicilin ili Ospamox.Pritom dete nije alergicno na peniciln.S obzirom da baktrim deluje za druge upale.U apoteci su bili iznenadjeni da je dat baktrim za lecenje zuba.Unapred hvala na odgovoru!

Natasa - 31. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Natasa,

baktrim ne bi bio naš lek izbora, ali najbitnije je da je sprovedena adekvatna terapija, zub uzročnik otvoren radi drenaže zapaljenskog sadržaja, dok antibiotik predstavlja samo pomoćno sredstvo u terapiji.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata