Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dete mi ima 6 godina. Desilo mu se to da ga je u igri drugar gurnuo i pao je na beton i slomio gornju 1. Taj zub se klatio dok nije poceo da smeta i izvadili smo ga ali je ostao mali mlecni koren.Zub smo snimali i na snimku se vidi da je sve u redu ali mu se na desni iznad pojavila mala fistula koju ne znamo da resimo. Cime se ona uklanja i da li mora strucna pomoc ili mozemo i sami da je uklonimo? ZAHVALNA MAJKA :)

G.P. - 18. 09. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana G.P.

u viličnoj kosti oko zaostalog dela korena mlečne jedinice postoji infekcija koja se drenira kroz fistulu. 

Ukoliko nema otoka a Rtg snimka pokazuje da stalna jedinica nije ugrožena, nema potrebe za intervencijom jer će nicanjem stalne jedinice doći do ispadanja pomenutog dela korenčića i nestanka fistule. U protivnom, obavezno dete odvedite kod spec. za preventivnu i dečiju stomatologiju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata