Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar da. Trenutno sam u trecem mesecu trudnoce, od samog pocetka me neopisivo boli zub koji mi je Dr. busio i stavljao lek. Llek je ispao i otala je rupa. Poznato mi je da se prva tri meseca u trudnoci ne ide kod zubara zbog anestezije Dr. ne moze da mi vadi, popravlja... zub. Pa me zanima da li moze zub da se vadi bez anestezije?

Dajama Molnar - 26. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Dajama Molnar,

ukoliko zub može adekvatno da se izleči i sačuva ne savetujemo njegovo vađenje. Primena lokalne anestezije nije kontraindikovana u trudnoći, a za njenu upotrebu tokom trudnoće potrebna je saglasnost nadležnog ginekologa. Jeidno što je kontraindikovano tokom trudnoće jeste Rtg snimanje zuba.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se kliničkim pregledom utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija u saradnji sa nadležnim ginekologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata