Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan!
Danas sam bila kod svog stomatologa,jer sam mislila da imam karijes na gornjim sedmicama... Inace,imam 13 godina. Stomatolog mi je pregledao zube i rekao da to nije karijes (da su mi zubi jaki i zdravi),vec pigmentacija, i da treba da bolje perem sedmice(ostali zubi su mi beli i stvarno se trudim da ih lepo odrzavam).
Mozete li da mi kazete nesto vise o ovoj pigmentaciji i kako bih mogla da je uklonim.Zubar mi je rekao da malo vise obratim paznju na sedmice dok perem zube.
Hvala Vam puno, sto ste odvojili vreme da mi pomognete!

Tara - 06. 07. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Tara,

pigmentacije uspešno se mogu ukloniti ultrazvučnim aparatom, peskiranjem, i poliranjem zuba. U slučajevima dubokih fisura moguće je sprovesti zalivanje fisura, kako bi se sprečilo ponovno prebojavanje i eventualno stvaranje karijesa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata