Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan i veliko hvala unapred. Imala sam izliv tecnosti u srcanu kesu koji se smanjio i sada iznosi svega jedan milimetar. Imam i blago ubrzan srcani rad koji suzbijam lekom concor. Takodje patim i od blage anksioznosti i pijem Eliceu od 10 mg. Zanima me postoji li za mene opasnost od vadjenja zuba i da li postoji neka priprema? Jos jednom veliko hvala.imam 21 god.

Cica - 13. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Cico,

U Vašem slučaju ne postoji opasnost prilikom izvođenja stomatoloških intervencija, savetujemo Vam da pre stomatološke intervencije uzmete svoju redovnu terapiju. Dakle, nema potrebe za dodatnom pripremom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata