Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan,
Imam 15 godina , od jutros mi se pojavio slab bol prilikom zagrizanja hrane na levoj strani vilice i kod uha,trenutno me jako(uveče isti dan)boli i ne mogu da zagrizem do kraja.Ne verujem da je upala uveta. Pre 2 godine sam skinuo protezu (fiksnu) i nosio foliju aktivno do avgusta 2019,zubi u donjoj vilici su se nisu pomerali ali zubi u gornjoj jesu malo.Sa obzirom da je takvo stanje kakvo jeste ne znam da li prvo da idem kod lekara,stomatologa ili mog ortodonta.
Hvala unapred, odgovor bi mi puno značio.

Uroš Aleksić - 09. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Uroš Aleksić,

navedene tegobe mogu biti uzrokovane rpisustvom i zapaljenjem parodontalnog džepa u predelu nekog od zuba te regije ili oboljenje zubne pulpe ("živca") nekog od zuba.

Za definitivnu dijagnozu je potreban klinički pregled i po potrebi analiza Rtg snimka, te savetujemo da posetiš stomatologa kako bi ti bila pružena adekvatna terapija, a ukoliko je uzrok van usne duplje stomatolog će te uputiti nadležnom specijalisti.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata