Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan,
Imam crnu plombu na donjoj šestici htela bih da je menjam za belu. Razlozi su samo zbog estetike. Da li biste mi to preporučili pošto sam pročitala da se izbegava menjanje crne plombe za belu. Hvala

Jana - 20. 06. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jana,

moguća je zamena amalgamske plombe sa "belom" kompozitnom plombom, kada je u pitanju estetski razlog.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata