Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, imam dulje od dva mjeseca lijek u zubu i jučer me počela bolit doljnja čeljust na području tog zuba. Trenutno nemam novaca, a ni zdravstveno osiguranje. Da li mogu pričekati još eventualno dva tjedna dok ne skupim novac za zubara ili se može nešto značajno teže desiti prije?
Hvala na odgovoru, Lp

Sara - 03. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sara,

bez poznavanja početne dijagnoze, sprovedene terapije i vrste aplikovanog medikamenta ne može se sa sigurnošću pričati o prognozi i planu terapije.

U svakom slučaju, s obzirom da navodite prisustvo bola, savetujemo Vam da što pre posetite stomatologa kako bi Vam se ukazala adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27276 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27276
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata