Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, imam jedno pitanje, danas sam uradila OPT obe vilice, otisla kod zubara kad ono osmice izbijaju, jedna donja sa desne strane pravi haos pomera druge zube, takodje imam ispod vilice natecen limfni cvor koji me na momente jako boli zajedno sa tom stranom vilice gde 8 pravi problem. Zubarka zakazuje operaciju istog.
Mene zanima dal je taj cvor opasan dal ce to nestati prilikom operacije? Jako sam uplasena
Isla sam da vadim krv zbog upaljenog limfnog cvora medjutim sve je ok kao i CRP. Tu su mi i rekli da odem na pregled kod zubara gde sam odradila to sto sam vam pisala. Hvala vam, izvinite na dugoj poruci.

Tamara Tiganj - 15. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Tamara Tiganj,

otok navedenog limnog čvora može biti posledica otežanog nicanja umnjaka i nakon njegovog uklanjanja bi trebao da se smanji. Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, te posetite stomatologa u zakazanom terminu radi vađenja pomenutog zuba.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata