Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, imam jednu malo obimno pitanje. Na jedinici imam na kraju zuba onako crnu liniju.Imam lep osmeh, zubi su mi generalno okej, ali problem je sa ovim. Pritom, imam plombu gde se zub sastavlja s drugom jedinicom koja je stavljena jos pre 2 godine. Medjutim, kad god mi majka pregleda zub, kaze da nema nista ispod i da nema potrebe za popravljanjem. Imam kompleksa zbog toga previse, ako odem kod zubara i kaze da nista ne moze da se ucini, ne znam sta da radim.

Biljana - 15. 09. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Biljana,

u Vašem slučaju se najverovatnije radi o rubnoj prebojensti spoja plombe i zuba, što može predstavljati estetski problem kao što navodite, a nekada uzrok prebojenosti može biti postojanje karijesa.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je zaista reč i po potrebi zamenila plomba.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata