Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan.
Imam pitanje vezano za gornju jedinicu koju sam slomio prilikom jela.
Zub nije vidljivo slomljen i ne hvali mu dio po izgledu se ne vidi da je zub polomlje ali kada ga dotaknem osjecam promjenu povrsine zuba(odozdolj je neravan i nije glatak kao ranije).Takodje zub je promijenio boju na mjestu gdje je "odrljan" postao je mnogo bjelji u odnosu na boju mojih zuba.
Moje pitanje se tice toga da li se treba ici kod stomatologa radi ovakvog problema i dali ce se zub vremenom sam popraviti.

Danilo Markovic - 03. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Danilo,

savetujemo da odete kod stomatologa kako bi se kliničkim pregledom utvrdilo stanje zuba i po potrebi indikovala terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata