Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan imam problem. Izvadio sam zub sve je proslo dobro ali mi je ost komad krunice u mesu sa strane .Hoceli to samo otpasti ili cu morati to ici vaditi.Hvala lp

Elmar - 03. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Elmar,

promena koju osetite na dodir jezikom može predstavljati deo koštanog septuma (pregrade između koštanih čašica), koja bi trebalo vremenom da se resorbuje ("istopi") kako proces zarastanja rane napreduje, ili može biti zaostali deo zuba.

Savetujemo da posetite stomatologa koji je izvršio intervenciju kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i kako bi se prekontrolisalo zarastanje rane.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata