Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan imam problem pre 2 dana poceo je da me boli zub koji je iznutra supalj a jedna strana zuba je slomljena zanima me da li je moguce na bilo koji nacin sacuvati ovaj zub unapred hvala

Miroslav - 11. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Miroslav,

neophodno je kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka utvrditi stanje korena zuba kao i kosti oko vrha korena zuba, te proceniti da li se zub može adekvatno izlečiti i sačuvati.

Savetujemo da uradite Rtg snimak i posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i odredio adekvatan plan terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata