Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, imam problem sa jedinicom(zubom), isla sam kod svoje zubarice da vidi sto je davala mi je antibiotike Klavocin 3 puta kad mi je bio nateknut zub..
Dala mi je uputnicu za Karlovac da slikam zub otisla sam tamo i vidjela da imam cistu, trebala sam se naruciti ali bi predugo cekala narucivanje od tog vremena sam trebala ici po uputnicu i za Zagreb posto nisam bila u mogucnosti nisam mogla
Prije 2 dana opet mi je natekla jedinica, jako me boli, upalio mi se zub, brada i desna strana obraza mi je natekla..Da li bi mi mogli pomoci da mi kazete kako ublaziti tu upalu za bolove imam lijeka ali upala mi jako smeta ne mogu takva na posao ici..Stavljala sam jucer ledene obloge od leda, grgljam kadulju neznam sto bi jos mogla..molim vas pomozite!

Ivana - 17. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

u slučaju postojanja otoka porekla zuba, zub uzročnik je potrebno otvoriti i ostaviti otvorenim radi drenaže zapaljenskog sadržaja. Nakon smirivanja simptoma potrebno je kanalno lečenje zuba, a po potrebi i hirurško uklanjanje patološkog procesa u kosti oko vrha korena zuba (apikotomija).

Savetujemo Vam da što pre posetite stomatologa, kako bi se sprovela adekvatna stomatološka terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata