Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

dobar dan interesuje me u gornjoj vilici imam po 2 zuba na kraju koja bi trebalo da se vade jer su slomljeni napred nemam ni jedan jer su mi ispali imam paradentozu pa me interesuje sta bi moglo da se uradi po pitanju gornje vilice hvala unapred srdacan pozdrav

dragana - 09. 03. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Dragana,

u slučaju da je indikovano vađenje preostalih zuba, dakle, u slučaju totalne bezubosti opcije su sledeće:

1) izrada totalne akrilatne proteze;

2) ugradnja implantata i izrada mosta nošenog implantatima (procenu donosi implantolog na osnovu stanja kosti);

3) ugradnja implantata i izrada proteze nošene implantatima.

Više informacija o implantatima možete pročitati ovde. Više o totalnoj protezi možete pročitati ovde.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata