Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, juče sam bila kod zubara i stavio mi je lek ali mene taj zub boli mnogo, neke iglice je stavljala i bockala..

Jovana - 09. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Jovana,

nakon aplikacije sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("umrtvljivanje živca") može se javiti bol u prvih 24-48h, a upotreba analgetika u tom periodu će Vam svakako biti od koristi. Nakon navedenog perioda zub može biti osetljiv na zagrižaj, kuckanje, dodir jezikom i slično.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu ili dođe do pogoršanja (intenzivan bol, otok), savetujemo da se javite Vašem stomatologu pre zakazanog termina.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata