Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, jučer sam jeo neku mnogo kiselu lizalicu, i sada me 3ice obe peckaju kad zagrizem nešto na njih ili kada perem zube.Šta bih to moglo biti?Hvala

David - 22. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Davide,

osetljivost na kiselo, hladno, toplo, četkanje zuba, koja prestaje odmah po prestanku nadražaja, najčešće je posledica ogoljenosti dentina zuba. Ogoljenost dentina može biti posledica karijesa, nekarioznih lezija (abrazija zuba, atricija, erozija), kao i povlačenja desni ili postojanja parodontalnog džepa.

Savetujemo da posetite stomatologa kako bi se pregledom utvrdio tačan uzrok tegoba i kako bi Vam se pružila terapija u zavisnosti od uzroka.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata