Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

dobar dan, naravno znam da je poseta stomatologu najbolje resenje, ali ni jedan stomatolog nece raditi zub koji pod upalom, u pitanju je 3ka, slomljen je, ali koren je zagnojio, mozete li mi reci konkretni antibiotik koji je dobar da smiri upalu a naravno nakon toga cu otici da ga izvadim jer za taj zub drugo resenje nema, unapred hvala. preporucen mi je doksiciklin

mili - 05. 09. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Mili,

ne možemo Vam ordinirati terapiju na osnovu postavljenog pitanja.

Otiđite na pregled kod oralnog hirurga kako bi se preduzele odgovarajuće mere lečenja (otok nije razlog da se zub ne izvadi) i po potrebi orditira dodatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27668 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27668
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata