Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan. Od puberteta imam problem sa kocenjem vilice, s tim da nisam odlazila da se raspitam u cemu je problem, jer su i moji bliznji imali problem, pa je s'godinama samo od sebe proslo. Medjutim meni su prestali da kazem oni ,,jaki napadi,, kada su mi izrasli umnjaci na donjoj vilici, tj poceli su. Prekjuce sam isla kod zubara da popravim sedmicu sa leve strane, uputila sam je u problem koji imam za svaki slucaj, medjutim tog trenutka kad me je ubola iglom i ubrizgala anesteziju, momentalno sam osetila kako mi se grci levi misic i koci se vilica, ja sam automatski vracala svom silom zglob, ali na zalost trajalo je kao i uvek, najmanje 10min. Kad je prosla anestezija uzasno me bolela vilica i jedva sam otvarala, jela i slicno, i danas me jos uvek boli, ali iz predhodnih iskistava znam da treba par dana da bi proslo. E posto sam Vas uvela u moj problem, moje pitanje bi glasilo: Da li mora da znaci da ce mi se desiti isto kada sledeceg pita odem da popravim sedmicu sa desne strane (gde mi je kriticnija strana sto se kocenja tice) ako moze Vase strucno misljenje? I hvala unapred.

Marta Milenkovic - 25. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marta Milenkovic,

s obzirom na opisanu situaciju ne bi bilo iznenađenje da isti problem nastane i prilikom popravke zuba na drugoj strani.

Naš savet je da odete na pregled kod maksilofacijalnog hirurga kako bi se utvrdio uzrok navedenih problema i indikovala odgovarajuća terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29156 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29156
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata