Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan,
Operisala sam donji desni umnjak pre osam Dana. Posle pet Dana je pocela ranada krvari ujutru kad Sam se probudila I Otisla Sam kod stomatologa. Radio je doktor koji inace nije Moj izabrani lekar koji mi je radio operaciju I rekao je da Sam zakacila konac. Da bi posle 7 Dana, sto je bilo juce Otisla da mi skinu konce I doktorka je rekla kako se rana upalila jer nisam lepo cistila. I to je to. Skinula je konce. Pitala Sam jer treba nesto da pijem protiv upale rekla je dne treba. I sada se ja plasim jer ona meni nista nije rekla a kaze da se rana upalila I to nije zvucalo dobro. Sada mene interesuje da li ce ta upala sama od sebe da prodje? Ja sada poe svakog obroka lepo ocistim Ali imam pomalo bol, ne nesto puno ali pomalo da. Hvala unapred na odgovoru!

Saska - 05. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Saska,

s obzirom da ne navodite tegobe (jak, intenzivan bol, otok), verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Savetujemo redovno i pravilno održavanje oralne higijene, sa posebnom pažnjom na regiju rane.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata