Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan :) popravljena jedinica pre 2 tjedna boli i ciijeli portez od "pola" nosa prema zubu boli na dodir i to bas . Jeli razlog za paniku ili ponovnu posjetu stomatologu? Ili je to neka reakicija posle popravljanja? Unaprijed zahvalna

Darka - 10. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Darka,

bol nakon postavljanja ispuna (plombe) može biti posledica predimenzioniranog ispuna ("plombe"), kada je potrebno uklanjanjem "viška" plombe uskladiti zagrižaj.

Takođe bol na zagrižaj može da se javi usled prisustva i zapaljenja parodontalnog džepa, prisustva patološkog procesa u kosti, traume zuba i slično.

Kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i kako bi se preduzele adekvatne terapijske mere, savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata