Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan postovani!
Imam 17 godina. Sa nekih 11 godina mozda godinu ranije posle, sam polomio gornju lijevu jedinicu. Doktorka mi je uradila nadogradnju i sve je ok,medjutim zakan sam kod zubara zbog popravke istog,ali kada sam jezikom trazio mjesto kvara pomislio sam da se klime,cini ki se kao da se klima, cak posle loma taj zub se pomjerio unazad i kada sam zavrsio sa mobilnom protezom bio je vise vracen nego desni.
Zanima me ima li rjesenja i postoji li mogucnost da je zub raskliman pri lomljenju i da li je moguce da sqm ga ja jezikom rasklimao. Hvala unaprijed!

Milan - 03. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani MIlane,

savetujemo da posetiš svog stomatologa kako bi se utvrdilo da li se zub "klima" i u kojoj meri, te po potrebi uradila imobilizacija istog.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata