Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, povlači mi se zubno meso sa unutarnje strani donje 1,2, i 3. Prvi zub se klima i obavila sam rtg, oko korijena tog zuba je crni obrub, dok je ostala dva dotaknuo. Zubar kaze da moram vaditi sve tri prednja zuba da se to očisti. Da li postoji kakva druga mogućnost da se zubi ne vade jer su prednji i zdravi? Unaprijed hvala

Mirjana - 19. 05. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

         Poštovana Mirjana,

      savetujemo Vam da sa urađenim rtg snimkom konsultujete oralnog hirurga, koji će nakon pregleda  i dijagnostikovanja,  razmotriti da li postoje  mogućnosti zadržavanja pomenutih  zuba u viličnoj kosti nakon odgovarajućih oralno- hiruških intervencija ( cistektomija sa apikotomijom, veštačka kost,  hiruško lečenje parodontopatičnih zuba itd)

     Srdačno

   

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata