Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan ,pre 2 dana sam izvadila donji umnjak sa leve strane ,zanima me da li je normalno da imam otok i dalje posle 2 dana i bol? I kada ce mi otok prestati ? Pijem nimulid za bolove a dexazon protiv otoka ali mi se otok ne smanjuje posle 2 dana

Teodora - 19. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Teodora,

bol i blagi otok nakon navedene intervencije je uobičajena pojava i najintenzivniji je u prvih nekoliko dana nakon intervencije, nakon čega bi trebalo postepeno da se smanjuje do potpunog prestanka bola i nestanka otoka. 

U slučaju pogoršanja tegoba (pojačanog bola i povećanja otoka), savetujemo Vam da se javite Vašem oralnom hirurgu.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata