Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan
Pre 3 dana mi je izvadje umnjak u gornjoj vilici na levoj strani (nije bilo potrebe za hirurskim zahvatom). Dan posle nisam osetila nikakvu bol sve do uvece i danas me boli. Bol se siri uz slepoocnicu i boli me i sekutic sa iste strane. Koristim paracet al ne pomaze bas mnogo. Rana je belicasta.
Imate li neki savet? I da li je normalno da se bol prosirio i na sekutic?
Zbog planiranja trudnoce za sad mogu samo paracet protiv bolova da koristim.

Ana - 09. 10. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

postoji mogućnost da je u pitanju otežano zarastanje rane usled propadanja krvnog ugruška.

Naš savet je da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i po potrebi uradila kiretaža (čišćenje) i postavljanje medikamenta u ranu.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29361 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29361
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata