Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, pre 3 nedelje mi je popravljena donja leva sestrica, nakon stavljanja plombe jedno dva tri dana sam osecao jak bol, to se smirilo, oseca bol na zagriz a malo i na kucanje ali me inace ne boli, zub je malo i promenio boju. Ja sumnjam na gangrenu, ako se bol nastavi moram ici zubaru. Interesuje me sta vi mislite.

Bogdan - 15. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Bogdan,

Bol na zagrižaj nakon postavljanja kompozitnog ispuna može biti posledica "visoke plombe", osetljivost zbog stvaranja mikro/nano pukotine na spoju zuba i ispuna, kao i oboljenja zubnog nerva, ali i prisustva parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba.

Šta je tačan uzorok bola u Vašem slučaju, dijagnostikuje se na osnovu kliničkog pregleda i, po potrebi analize Rtg snimka, te Vam savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako biste rešili sve nedoumice koje imate.

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata