Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan.
Pre cetiri dana mi je izvadjena gornja, leva cetvorka pod upalom.Rana je ok, nema bolova uopste ali i dalje imam gnojnu kesicu iznad desni, tvrda je i bolna, otok je spao ali je iznad zuba tvrdo.Pijem sinacilin i orvazil.U sredu imam zakazano kod zubara.
Da li je to opasno?Da li ranije da se javim?Hoce li to samo puci i izdrenirati se?
Izvinite na dugom postu.
Hvala unapred

Aleksandra - 03. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Aleksandra,

s obzirom na to da navodite da nemate bolove uopšte verujemo da nemate razloga za brigu. Potrebno je neko vreme kako bi se, uz odgovarajuću terapiju, u potpunosti izlečila infekcija u kosti.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata