Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan, pre par dana mi je izvadjena osmica dole, rana je lepo zarastala, nije me bolelo nakon vadjenja ali sam primetila ostatak zuba u rani. Danas sam isla kod stomatologa, ona je to izvadila, rekla je da je bio septum( ako sam dobro napisala). Stavila mi je u ranu neki lek braon boje slican duvanu. Mene rana ne boli, ne osecam nikakve smetnje ali me zanima da li ce se taj lek sam apsorbovati ili treba da se vadi. Hvala unapred, pozdrav.

Nevena - 19. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Nevena,

navedeni medikament je najverovatnije alvogyl koji se resorbuje u rani te nije potrebno njegovo uklanjanje, ali bez poznavanja vrste aplikovanog medikamenta nije moguće sa sigurnošću tvrditi.

Savetujemo da se o svemu konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata