Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan... predna 1 i 2 su mi navlake pocela me zigati 2... ps sam osls da mi snime sve u redu malo su se nakupile bakterije... kod snimanja zubiju js sam toliko ono zeljezo stisla ds me boli jedinica na dodir i zsgriz... danas sam bila ns snimsnju jer sam se uplasila sve u redu ispod krunice... pupols zuba je ok... ja se bojim zssto boli ns zsgriz... hvala vsm puno...

Buhanec radmila - 22. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Buhanec Radmila,

uzrok bola na zagrižaj može biti prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, neadekvatan zagrižaj, oboljenje zubne pulpe ("živca") i slično.

O čemu je tačno reč neophodno je utvrditi kliničkim pregledom i analizom rtg snimka navedenog zuba, te Vam savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata