Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan. Prije korona virusa slikala sam gornju lijevu peticu jer me ponekad zigne dok perem zub cetkicom. Primijetila sam da imam rupicu izmedu plombe i zuba i kada gurnem cetkicu zigne me zivac. U pitanju je crna plomba i zanima me da li je toliko opasno i ne znam sta da radim. Inace mimo toga me zub ne boli nikako, samo dok ga perem desi se da me zaziga. Imam 19 godina i sve me strah da necu zub skroz izgubiti s obzirom da nemamo trenutno mogucnost otici zubaru.

Esma - 03. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Esma,

moguće je da je došlo do popuštanja amalgamske plombe i posledičnog stvaranja prostora između plombe i zuba, te je takav ispun potrebno zameniti novim.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se postojeća plomba zamenila novom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata