Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan. Problem je sledeci. Imam decojcicu dve ipo godine. Svi zubici su joj izasli osim dvojki na gornjoj vilici, a na njoj i nema mesta za dvojke. Ona se sada zali da je boli nepce iza jedinica. Da li postoji mogucnost da joj tu uzadju dvojke i sta se radi ako do toga dodje? Hvala unapred.

Ivana - 05. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Ivana,

mala je šansa da mlečni lateralni sekutići izrastu na nepcu.

Kako bi se moglo tvrditi o čemu je tačno reč neophodan je klinički pregled po mogućstvu od strane specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25246 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25246
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata