Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan. Radio sam kompletan gornji most pre 2mjeseca, i nakon cimentiranja prolazi mi vazduh na 2mjesta dal je to u redu? Vazduh kad prolazi ima nekakav gadan miris dal je to mozda se skuplja hrana plasim se da mi se ne ostete kad sam ih debelo platio dok je doktor koji je radio otisao na godisnjem odmoru. Hvala na odgovoru.

Adnan - 16. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Adnane,

strujanje vazduha i pljuvačke ispod međučlanova mosta (između keramičke krunice i bezubog dela grebena) je fiziološka pojava i neminovna je kod izrade mostova, ona omogućava čišćenje regije i adekvatnu oralnu higijenu. Ipak, taj prostor ne sme biti prevelik, što nažalost ovim putem ne možemo utvrditi u Vašem slučaju.

Smatramo da nemate razloga za zabrinutost, održavajte adekvatno oralnu higijenu, prostor koji smo gore naveli (kao i prostore oko zuba nosača mosta) možete adekvatno čistiti upotrebom dentalnog tuša, ili specijalnim interdentalnim četkicama. Nakon što se Vaš stomatolog vrati sa odmora možete zakazati kontrolni pregled kako bi otklonili svaku nedoumicu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata