Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan. U sedmom sam mesecu trudnoce,primetila sam da mi krvare desni izmedju dvojke i trojke i to malo veca kolicina krvi koja mi inace stvara mucninu preko noci i ujutru jer mi se sliva, inace sve sam zube sredila jos pre mesec dva ,redovno odrzavam higijenu ne osecam nikakvu bol ili oteklinu,recite mi sta je najbolje da uradim po tom pitanju strah me da ne utice na plod?Unapred hvala.

Viki - 26. 05. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Viki,

krvarenje desni je znak njihove upale. S obzirom na to da ste u drugom stanju, promena hormonskog statusa svakako doprinosi tegobama koje navodite. Savetujemo da posetite stomatologa kako bi se postavila tačna dijagnoza i preduzele terapijske mere po potrebi. Više informacija o stomatološkim intervencijama tokom trudnoće možete pročitati ovde, dok o merama koje sami možete preduzeti možete pročitati ovde. Uživajte u trudnoći.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata