Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan.
Ustanovljena mi je gangrena na gornjoj desnoj petici i gornjoj levoj cetvorci nakog snimka zuba, i oni su otvoreni pre dva dana, i tri kanala ociscena pomocu nekih iglica na petici, a dva na cetvorci, i zivac je izvadjen iz oba zuba. Nakon toga je zubarka u te kanale stavila neku vaticu na koju je bio natopljen lek. Rekla mi je da se vratim za nedelju dana da pocne punjenje tih kanala, i pretpostavljam, zatvaranje zuba, posto su oni sad otvoreni, a zubarka mi je stavila privremeni ulozak u te zube. Cetvorka me uopste nije bolela nakon tog zahvata, ali u petici osecam pulsirajuci bol vec dva dana. Sada, zanima me da li je to normalno posto je zub bio dosta bolestan pa je i lecenje kanala duze trajalo, ili bi ipak trebalo da se javim zubarki pre zakazanog termina? Taj bol prestane nakon koriscenja antibiotika, ali ipak se brinem da nesto nije u redu posto taj bol ne osecam na drugom lecenom zubu.
Hvala vam unapred!

marijaa - 02. 05. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Marija,

smatramo da je bolje obratiti se stomatologu pre zakazanog termina.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata