Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobar dan! Zanima me cena uklanjanja ciste na paratinalnom korenu zuba na sedmici? Nemam sesticu.Na tom zubu je doslo i do nestajanja kosti koja zub drzi u kosti vilice,zub je blago klimav. Na desnima se javlja hronichna fistulacija.Paradontalni dzep ,ka petici je veliki.Moje pitanje je da li izvaditi sedmicu i ugraditi most ,ili uraditi operaciju korena i ciste ako je moguce ? Hvala unapred! pozdrav

maja katovic - 16. 12. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Maja,

iz svega što ste napisali nije jasno šta je u stvari problem sa vašom sedmicom. Ukoliko se mrda, postoji resorpcija kosti, nedostatak kosti izmedju korenova, a pri tom postoji fistula i cista na palatinalnom korenu, taj zub je za vadjenje.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata